dimecres, 25 d’abril del 2012

La Plataforma a la Trobada d'Antella


La Plataforma Cívica contra el Macroabocador de La Ribera va participar el passat diumenge 22 d'abril a la 27a Trobada d’Escoles en Valencià, una cita important en la defensa de la nostra cultura.

L'objectiu principal fou aprofitar la gran afluència de gent d'arreu de la comarca, al voltant de 15.000 persones, per a seguir informant sobre els inconvenients del projecte d'instal·lació del Macroabocador i la nova planta de tractament de residus a la Garrofera. El gran nombre de firmes que s'aconseguí recollir demostra la pressió i el rebuig de la gent de La Ribera en contra d'aquest tipus de gestió.

La coordinadora i alguns col·laboradors de la Plataforma realitzaren un taller de confecció de xapes per als xiquets de la Trobada. Va haver una gran participació al llarg de tot el matí i cada participant va fer la seua pròpia versió de la xapa contra el Macroabocador. L'activitat va posar de relleu que el projecte que es pretén dur a terme és un problema que ens afecta a tots, tant a majors com a menuts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada