dijous, 21 de juny del 2012

La Plataforma a Massalavés


Dins del cicle de xarrades informatives que encetarem recentment, el dijous 7 de juny ens reunirem amb els ciutadans de Massalavés per explicar el projecte que vol dur a terme el Consorci i realitzar un col·loqui sobre propostes alternatives.

En aquesta jornada aprofundirem sobre les diferents vies d’actuació que proposem per tal d'evitar el conflicte actual, com disposar d’un model d’autogestió separant des de l’origen o implantar sistemes de depòsit basat en la devolució i retorn d’envasos, on se'n recupera entre un 90-98%. Amb aquestes iniciatives s'incentiva el reciclatge alhora que disminuix el percentatge de matèria destinada als contenidors de rebuig que avui arriben als abocadors. Amés es produiria una reducció important de la taxa del fem.

El proper 25 de juny conjuntament amb membres de la plataforma No al Abocador de Llanera ens reunirem a la Conselleria de Medi Ambient per presentar alternatives i demanar solucions més ajustades a legislació actual. Ho explicarem a la pròxima xarrada que tindrà lloc a Guadassuar el proper 29 de juny a les 20.00 h. Us esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada